Velkommen til Sportigan Hurup-Thisted

  Log ind
0,00 DKK

Miiego - BOOM Høretelefon

Varenummer: 1122

Lagerstatus: På lager

1.299,00 DKK

Miiego Boom høretelefon.


Har du oplevet ørepuder der går i stykker og du derfor må kassere dine yndlingshøretelefoner?


Eller irriteret dig over, at du ikke optimalt kan bruge dine høretelefoner både til sport og afslapning?


BOOM by MIIEGO® - funktionelle og stilrene høretelefoner til alle dine behov!


TRÅDLØST DESIGN TIL BÅDE TRÆNING OG FRITID BOOM by MIIEGO® er et nyt sæt innovative og ekstremt funktionelle høretelefoner udviklet af danske MIIEGO®. BOOM er designet til både træning OG afslapning ved brug af forskellige specialfremstillede aftagelige og udskiftelige ørepuder.


BOOM er selvfølgelig trådløs men også med mulighed for ledning.


SKARP LYD I DRØNLÆKKERT OG STILRENT DESIGN BOOM-høretelefonerne præsterer fremragende lydkvalitet, hvor der kræses for øregangen med både en stærk dyb bas og et nuanceret og detaljeret lydbillede.


BOOM er one-size grundet det justerbare headband, og er en lukket høretelefon udstyret med omsluttende ørepuder (over-ear), som indkapsler øret og lukker til, så støj fra omverdenen reduceres.


SPECIALDESIGNEDE AFTAGELIGE ØREPUDER Udover at være ekstremt behagelige er ørepuderne på BOOM også specialdesignet til enkelt og hurtigt at kunne udskiftes. Man drejer nemt de udskiftelige ørepuder en kvart omgang, hvorefter de klikkes af og nye nemt kan sættes på. Dette betyder, at du lynhurtigt kan ændre dine BOOMs til brug til enten sport eller afslapning præcis når det passer dig.


VASKBARE SPORTSØREPUDER INKLUDERET Med BOOM får du et sæt ekstra ørepuder inkluderet, som er specialdesignet til sport. Disse sportsørepuder er udviklet og produceret i et luftigt mesh-materiale, som absorberer sved og afgiver mindre varme, og er derfor optimale til træningssessioner. Sportsørepuderne tåler håndvask og er derfor også nemme at rengøre.


KVALIET OG FOLDBART DESIGN BOOM-høretelefonerne har et foldbart design, så de enkelt kan lukkes sammen og derfor fylder mindre, når de ikke er i brug. De er produceret i kvalitetsmaterialer med en mat sort coating finish, der både er behagelig at røre ved og samtidig giver et eksklusivt look.


22 TIMERS BATTERITID OG INDBYGGET MIKROFON BOOM by MIIEGO® har en batteritid på op til 22 timer per opladning og har naturligvis indbygget mikrofon, så høretelefonerne også enkelt kan bruges til telefonopkald. Du styrer nemt alle funktioner via de små knapper på siden af den højre høretelefon.


AUDIO-KABEL OG HARDCASE ETUI INKLUDERET BOOM kan både bruges trådløse via Bluetooth men også med kabel, da der følger et jack-stik kabel med i købet. Med i æsken følger også et eksklusivt MIIEGO® hardcase opbevaringsetui til høretelefonerne og et ekstra sæt sportsørepuder.

* Påkrævede felter

1.299,00 DKK

Miiego - BOOM Høretelefon

Beskrivelse

Super lækker høretelefon fra Miiego.